Cookiemelding

Om je beter van dienst te kunnen zijn, maakt Vitalys gebruik van cookies. Je blijft anoniem. Lees voor meer informatie ons cookiestatement.

  1. Home
  2. Recepten
  3. Romige mosterdsoep

Romige mosterdsoep

Deze soep maak je helemaal af met een schepje Colmans mosterdpoeder

Snipper de ui fijn en bak zachtjes in een scheutje olie in een soeppan.

Maak een halve liter bouillon.

Als de ui zacht is, de fijngesneden knoflook en even later de bouillon toevoegen. Na enkele minuten doorkoken de beide mosterdsoorten toevoegen en het vuur uitzetten (anders verdwijnt de mosterdsmaak).

Breng de soep op de gewenste dikte met de kookroom. Als de soep goed is doorgeroerd op smaak brengen met peper en zout.


Ingrediënten:

Voor 2 personen

  • 1 ui
  • olie
  • kippenbouillonblokje
  • 1 knoflookteentje
  • 2 el fijne mosterd
  • 1 el grove mosterd
  • magere kookroom
  • peper
  • zout