Cookiemelding

Om je beter van dienst te kunnen zijn, maakt Vitalys gebruik van cookies. Je blijft anoniem. Lees voor meer informatie ons cookiestatement.

  1. Home
  2. Recepten
  3. Pasta met geroosterde courgette en gehakt

Pasta met geroosterde courgette en gehakt

Verwarm de oven voor op 180 °C en kook de pasta volgens de verpakking.

Hak de knoflook fijn en meng met olie en azijn tot een smeuïge dressing.

Was de courgette, snij deze in plakken van ongeveer 1 cm en leg deze op een bakplaat met bakpapier. Snij de rode ui en de bosuitjes in kleine stukken en verdeel over de courgette.

Braad het gehakt in een braadpan met een scheutje bak- en braadproduct in 4 minuten bruin en schep over de courgette. Schenk de dressing erover, bestrooi met peper en zout en rooster de groenten in 20 minuten in het midden van de oven.

Verdeel de pasta over twee borden, schep het gehakt-courgettemengsel erover en serveer. Garneren met Parmezaanse kaas.




 

Ingrediënten:

Voor 1 grote en 1 kleine portie:

  • 140 g farfalle
  • 1 knoflookteen
  • olie (olijfolie of zonnebloemolie)
  • 4 el balsamicoazijn
  • 1 rode ui
  • 1 courgette

  • 2 bosuitjes
  • 130 g rundergehakt
  • vloeibaar bak- en braadproduct
  • peper
  • zout
  • 30 g Parmezaanse kaas